III Festa de l’Ecoturisme del Delta de l’Ebre

Quan: 1, 2 i 3 d’octubre de 2021

On: l’Aldea

Tema: mobilitat sostenible al territori

  

Gaudeix d’un cap de setmana ple d’activitats per a tota la família!

Torna la Festa de l’Ecoturisme del Delta de l’Ebre amb un cap de setmana ple d’activitats que tindran com a eix central la mobilitat sostenible al territori. A més, comptarem amb la participació, entre d’altres, de Francesc Mauri, meteoròleg i presentador de TV3 i Catalunya Ràdio.

Descobreix tot el que tenim preparat perquè gaudiu al màxim de la tercera edició d’aquesta cita de l’ecoturisme de Catalunya!

 

Xerrades i taules rodones

Amb ponents destacats, com Francesc Mauri, podrem endinsar-nos en la mobilitat com a qüestió prioritària a l’hora de fer front al canvi climàtic.

Sabors locals i alternatives més sostenibles

Per anar fent boca, t’avancem que podràs menjar, beure, tastar, delectar-te i comprar productes agroecològics locals. I si t’interessen els vins ecològics, no et perdis el tast del divendres!

Una bicicletada simultània al Delta de l’Ebre?

Sí! Tot el Delta en bicicleta! L’Aldea, Amposta, l’Ampolla, Deltebre, Sant Jaume d’Enveja, Els Muntells, Sant Carles de la Ràpita… I tu, des d’on faràs la bicicletada popular?

 

Consulta totes les activitats al programa de la III Festa de l’Ecoturisme del Delta de l’Ebre!

Consulta el programa

 

Referència de l’ecoturisme a Catalunya

La Festa de l’Ecoturisme del Delta de l’Ebre és una iniciativa de l’Associació d’Empreses d’Ecoturisme del Delta de l’Ebre (AEEDE) que, des de l’inici, ha tingut per objectiu promoure el territori de manera responsable, fomentar l’ecoturisme per a la descoberta i gaudi dels espais naturals, preservar el medi ambient i millorar el benestar de la ciutadania deltaica. D’aquesta manera, la Festa esdevé un punt de trobada referent a Catalunya per a les persones que trieu la sostenibilitat i l’ecoturisme a l’hora de planificar les vostres vacances, i un punt de reunió i debat per a les administracions, sector privat i organitzacions.

La Festa de l’Ecoturisme és un exemple de la rellevància que en els darrers anys ha pres aquesta modalitat de turisme més conscient i sostenible. En aquest sentit, com a exemples de les accions dutes a terme per l’AEEDE en el nostre continu treball per al desenvolupament turístic responsable i compromès al territori, recentment hem creat la marca segell Delta de l’Ebre Ecoturisme, un projecte que pretén posicionar el Delta com a destinació d’ecoturisme i de qualitat durant tot l’any; i, el 2019, vam impulsar i participar en el II Fòrum d’Ecoturisme de Catalunya, celebrat a Deltebre.

____________________

Organitza: Associació d’Empreses d’Ecoturisme del Delta de l’Ebre

Col·labora: Ajuntament de l’Aldea, Ajuntament d’Amposta, Ajuntament de Camarles, Ajuntament de Deltebre, Ajuntament de l’Ampolla, Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja, Parc Natural del Delta de l’Ebre, Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

____________________

Autoria: Associació d’Empreses d’Ecoturisme del Delta de l’Ebre