Cultura i patrimoni

Història viva deltaica

Arrels de vida, llavors de futur

Aprendre sobre la cultura i patrimoni del Delta de l’Ebre és conèixer la nostra història i les nostres tradicions, entendre com hem arribat fins aquí i per què és tan important la seva preservació.

Els museus, els centres d’interpretació, les rutes guiades i les festivitats locals (com ara les festes de l’arròs) són una manera meravellosa de descobrir aspectes tan singulars com la cultura de l’arròs, la cultura de la pesca, la cultura de la sal, la cultura de la sosa… Descobrir històries de pirateria, destrucció i saquejos… De veure en directe com eren els treballs manuals dels pagesos o com es construïa una barraca… però, sobretot, de conèixer la dedicació més absoluta dels nostres avantpassats per tirar endavant i que van fer possible que, ara, tu també puguis gaudir del Delta.

Coneix la cultura del Delta de l’Ebre

Museus i centres d’interpretació

Coneix la nostra història, tradicions i cultura en els diferents museus, centres d’interpretació i equipaments d’ús públic del Parc Natural del Delta de l’Ebre. Consulta els equipaments.

Rutes guiades

Una de les millors maneres de conèixer bé el territori és realitzant itineraris amb professionals que te l’expliquin. Només necessites roba còmoda, aigua, i que la ruta comenci!

Muscleres

Més enllà d’assaborir marisc ben fresc en el mateix lloc on es cria, visitar les muscleres serà una manera diferent de viure el caràcter mariner que encara conserva al Delta.

Planifica la teva estada

Què fer i veure al Delta de l’Ebre?

Gastronomia i enoturisme

Turisme actiu

Rutes verdes

Cicloturisme

Rutes blaves

Cultura i patrimoni

Espais naturals

Tu i el Delta