Espais naturals

Moments sense paraules

Deltamorfosi

Els espais naturals d’interès del Delta de l’Ebre són la prova que aquest paratge és, sens dubte, un dels més extraordinaris i bonics del món.

I quan creus que la bellesa dels espais naturals no pot superar-se, llavors arriba un canvi d’estació i aquell punt exacte es transforma completament, mostrant nous colors, textures i aromes. El Delta és una descoberta de 365 dies que sempre et sorprendrà.

Coneix els espais naturals del Delta de l’Ebre

Rutes guiades

Una de les millors maneres de conèixer bé el territori és realitzant itineraris amb professionals que te l’expliquin. Només necessites roba còmoda, aigua, i que la ruta comenci!

Cicloturisme

Ja sigui amb bicicleta convencional o amb bicicleta elèctrica, al Delta pots recórrer fins a 1.000 km entre carrils bici i rutes pedalables. Coneix el Delta a cop de pedal!

Senderisme

Una activitat de turisme actiu tan senzilla com sortir a caminar, però amb la diferència de fer-ho entre paisatges sensibles, canviants i únics. Oxigena el teu cervell, renova el teu esperit i carrega’t d’energia. A caminar per rutes verdes!

Rutes blaves

Explora les aigües amb una gran varietat d’activitats aquàtiques esportives o tranquil·les: vela, caiac, navegació fluvial, kitesurf… Descobreix les rutes blaves!

Planifica la teva estada

Què fer i veure al Delta de l’Ebre?

Gastronomia i enoturisme

Turisme actiu

Rutes verdes

Cicloturisme

Rutes blaves

Cultura i patrimoni

Espais naturals

Tu i el Delta