Cicloturisme

1.000 km a cop de pedal

Sobre rodes

El cicloturisme i el turisme sostenible són la combinació perfecta per gaudir del Delta de l’Ebre! Les nostres terres són totalment planes, fet que significa que sense gaire esforç físic, amb la bicicleta podràs recórrer grans extensions d’espais naturals d’una forma saludable i respectuosa amb el medi!

Tens una xarxa de 1.000 km per explorar sobre rodes, entre carrils bici i rutes pedalables. Travessar els arrossars, resseguir les llacunes, visitar els miradors… Al Delta, el cicloturisme té un encant irresistible en qualsevol època de l’any, així que, com més dies tinguis, més podràs gaudir-ne. I només necessites motivació i roba còmoda, perquè les bicicletes les pots llogar.

Modalitats de cicloturisme al Delta de l’Ebre

Bicicleta convencional

Hi ha un gran nombre de rutes per fer en bicicleta al Parc Natural del Delta de l’Ebre. Aquí, el cicloturisme familiar pren una altra dimensió!

Bicicleta elèctrica

Les rutes en bicicleta elèctrica són una excel·lent opció si és la teva primera aventura de cicloturisme o si, simplement, prefereixes seguir un ritme molt més relaxat.

Rutes guiades

Una de les millors maneres de conèixer bé el territori és realitzant itineraris amb professionals que te l’expliquin. Només necessites roba còmoda, aigua, i que la ruta comenci!

Planifica la teva estada

Què fer i veure al Delta de l’Ebre?

Gastronomia i enoturisme

Turisme actiu

Rutes verdes

Cicloturisme

Rutes blaves

Cultura i patrimoni

Espais naturals

Tu i el Delta