Activitats aquàtiques

Rutes blaves al riu o a la mar

Onatge d’aquarel·les vives

El binomi aigua – natura és el marc perfecte per realitzar activitats aquàtiques al Delta de l’Ebre. La tranquil·litat de l’Ebre i del Mediterrani obre les portes a un gran ventall de possibilitats i rutes blaves amb un alt component hipnòtic per la bellesa dels contrastos.

Pots practicar esports aquàtics sostenibles, com ara el caiac, kitesurf, submarinisme, surf de rem, etc. O relaxar-te amb opcions més tranquil·les, com ara la navegació fluvial. Les rutes blaves són insuperables per arribar a indrets tan especials com la desembocadura i les illes fluvials.

Activitats aquàtiques al Delta de l’Ebre

Vela

Al Delta, el vent s’ha aliat amb la fisonomia perquè puguis aprofitar tota la seva força sense perill, ideal per fer vela o iniciar-te en la seva pràctica!

Caiac

Riu o mar, tu tries, però t’avancem que recórrer les aigües del Delta en caiac és una activitat esplèndida per fer en família, amb amics o de forma individual.

Creuers fluvials

Després de 1.000 km nodrint de vida al seu pas, en el seu últim tram, el riu Ebre tresoreja molts secrets. La navegació fluvial et resultarà deliciosa.

Kitesurf

Paradís dels kitesurfers per les aigües tranquil·les, la poca profunditat i tota la força del vent. Una combinació perfecta si ets amant d’aquest esport.

Paddle surf

Un esport perfecte per iniciar-se amb qualsevol edat i condició física, i que no necessita ni vent ni onades. Posa’t dempeus i explora les aigües del Delta!

Muscleres

La ruta cap a les muscleres la pots realitzar de diferents maneres, des d’una sortida en caiac fins a un passeig en barca. Contempla el paisatge i assaboreix el mar!

Rutes guiades

Una de les millors maneres de conèixer bé el territori és realitzant itineraris amb professionals que te l’expliquin. Només necessites roba còmoda, aigua, i que la ruta comenci!

Planifica la teva estada

Què fer i veure al Delta de l’Ebre?

Gastronomia i enoturisme

Turisme actiu

Rutes verdes

Cicloturisme

Rutes blaves

Cultura i patrimoni

Espais naturals

Tu i el Delta