Rutes verdes

Itineraris naturals per retrobar-te

Camins que enamoren

Quina millor manera de connectar amb la natura que amb les rutes verdes? El ritme, el format i la ruta els tries tu o l’empresa que contractis, mentre que el Delta de l’Ebre farà la seva màgia.

El Delta et brinda una extensió de 320 km2, amb un Parc Natural de 7.736 hectàrees, tota una extensió plena d’espais de gran valor natural i d’exòtica bellesa. Senderisme (o com ara està de moda, hiking), excursions per l’últim tram de la Via Verda, rutes per la costa, passeigs en bicicleta entre els arrossars… Els itineraris de natura són perfectes per fer amb infants i en qualsevol moment de l’any.

Rutes verdes destacades al Delta de l’Ebre

Senderisme

Una activitat tan senzilla com sortir a caminar, però amb la diferència de fer-ho entre paisatges sensibles, canviants i únics. Oxigena el teu cervell, renova el teu esperit i carrega’t d’energia.

Cicloturisme

Ja sigui amb bicicleta convencional o amb bicicleta elèctrica, al Delta pots recórrer fins a 1.000 km entre carrils bici i rutes pedalables. Coneix el Delta a cop de pedal!

Rutes guiades

Una de les millors maneres de conèixer bé el territori és realitzant itineraris amb professionals que te l’expliquin. Només necessites roba còmoda, aigua, i que la ruta comenci!

Planifica la teva estada

Què fer i veure al Delta de l’Ebre?

Gastronomia i enoturisme

Turisme actiu

Rutes verdes

Cicloturisme

Rutes blaves

Cultura i patrimoni

Espais naturals

Tu i el Delta